Ворог обстріляв із танка Невське на Луганщині, зруйновані шість будинків

Ворог обстріляв із танка Невське на Луганщині, зруйновані шість будинків

Укрінформ
Російські війська обстріляли Невське Луганської області із танка, зруйновані шість будинків.

Про це йдеться на сторінці у Фейсбуці Луганської обласної державної адміністрації, передає Укрінформ.

"Розташоване неподалік до лінії фронту село учора зазнало чисельних обстрілів. Вогонь відкривався з артилерії та з танка. Били росіяни по житловій забудові та логістичних шляхах. Різного роду руйнувань завдано шістьом будинкам", - повідомив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

За його словами, "є пошкодження домогосподарств та приміщень і у Новолюбівці, яка теж упродовж дня перебувала під прицілом окупантів. По Макіївці загарбники вдарили з реактивної системи "Град" у той час, коли наші поліцейські намагалися роздати місцевим жителям хлів. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав. Також з мінометів та артилерії противник вдарив по Стельмахівці та Куземівці".

Читайте також: На Луганщині у Сорокиному вибухнув російський склад із боєкомплектом

На Куп’янському напрямку російські війська продовжують атакувати біля М’ясожарівки та інших населених пунктів. В окремих районах українські захисники проводять заходи з покращення тактичного положення.

На Лиманському напрямку загарбники вісім разів намагалися прорвати оборону українських воїнів.

В ході оборонних дій на Сіверському напрямку втрат позицій не допущено.

Як повідомляє обладміністрація, на шахті "Білоріченська" чергову обіцянку не виконав російський інвестор. Отримавши підприємство від так званої "ЛНР" за відсутності конкурентів, "новий господар одразу став позбавлятися невтішного спадку. Почав зі скорочення штату. Гірників та інженерний персонал залишили без роботи, але належні кошти, які виплачують при звільненні, і заробітну плату за останні місяці їм не нарахували", - зауважили в ОДА.

Читайте також: На Луганщині загарбники хочуть змусити школярів вивчати «історію ЛНР»

Як ідеться в повідомленні, показова відбудова в Лисичанську завершилася ще на невдалій спробі увімкнути централізоване опалення. Так, мешканці будинків, розташованих в районі відомої багатьом вулиці Красна, скаржаться про повну відсутність уваги загарбників до проблем населення. Відновлення житла відбувається виключно за власний рахунок лисичан.

Як повідомляв Укрінформ, росіяни через масову загибель своїх військових під Вовчанськом проводять тотальну мобілізацію на тимчасово захоплених територіях Луганщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-