У Києві через прорив труби на вулиці Антоновича змінений рух транспорту

У Києві через прорив труби на вулиці Антоновича змінений рух транспорту

Фото
Укрінформ
У Києві стався прорив водопроводу на вулиці Антоновича з витіканням води, через що рух транспорту тимчасово змінений.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Патрульна поліція Києва.

“На місці вже працюють усі відповідні служби”, - запевнили патрульні і закликали враховувати цю інформацію під час планування маршруту поїздки.

Читайте також: У Києві через аварію на водогоні обмежили рух транспорту на Великій Житомирській

Згодом у Київській міській державній адміністрації повідомили, що КП “Київтеплоенерго” локалізувало місце пошкодження теплової мережі на вулиці Антоновича. На місці працюють фахівці аварійно-відновлювальної бригади та здійснюють відключення ділянки і додатково обстежують локацію для проведення ремонтних робіт.

Станція метро “Либідська” працює у звичайному режимі. Рух наземного транспорту перекрито.

За інформацією КП "Київпастранс", у зв’язку з проривом трубопроводу затримується рух автобусів маршрутів №№ 2-М, 38-Д, 27, 52, 60 і тролейбусів №№ 1, 12, 42, 43-К, 42-Д.

Автобуси курсуватимуть зі змінами руху. Від станції метро “Либідська” по вулиці Джона Маккейна та вулиці Академіка Філатова через бульвар Миколи Міхновського , а далі за власними маршрутами.

Рух тролейбусів організовано: № 43 – від Кібернетичного центру до Дарницької площі без заїзду на Либідську; 43-К – від Кібернетичного центру до метро "Деміївська". Тролейбус №1 курсуватиме від вул. Галини Севрук до Деміївської площі; №12 – від ст. м. "Васильківська" до ст. м. "Деміївська";№ 42-Д – від вул. Ольжича до вул. Саперно-Слобідської.

Роз'їзд транспортних засобів організований у зворотному напрямку вулицею Великою Васильківською, а маршрутні транспортні засоби рухатимуться спеціально відведеною смугою вулицею Великою Васильківською, у зустрічному напрямку, зазначили у Патрульній поліції Києва.

Як повідомили у КМДА, пошкодження мережі діаметром 800 мм сталось під час гідравлічних випробувань. Теплоенергетики розпочали цю роботу, щоб виявити тонкі місця на трубопроводах і своєчасно провести ремонт для посиленої роботи взимку. Це дозволяє зменшувати рівень аварійності. Порівняно з опалювальним періодом 2023/2024 кількість аварійних ситуацій, пов’язаних із пошкодженням теплових мереж, зменшилась на 15%.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві з вулиці Пирогова рух транспорту перекритий на виїзд у напрямку вулиці Богдана Хмельницького.

Перше фото: Патрульна поліція Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-