США відстежують військову взаємодію Росії з іншими країнами - Пентагон

США відстежують військову взаємодію Росії з іншими країнами - Пентагон

Укрінформ
Сполучені Штати продовжують уважно відстежувати ситуацію навколо військової співпраці між Росією, КНДР і Ірану та реагуватимуть на спроби інших країн посилити військово-промисловий потенціал РФ.

Про це заявила на брифінгу в Міністерстві оборони США заступниця речника Пентагону Сабріна Сінгх, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми стурбовані поглибленням відносин між КНДР, Росією й Іраном. Ці зусилля підживлюють росіян на полі бою в Україні, вони продовжують вести незаконну війну, вбиваючи невинних українських цивільних», - сказала представниця Пентагону.

За її словами, Сполучені Штати продовжують відстежувати ситуацію. Крім того, США посилюють взаємодію із союзниками в регіоні та продовжують озброювати Україну засобами, необхідними на полі бою, а також запроваджують санкції проти тих, хто допомагає РФ у війні.

Читайте також: Експерти ООН підтвердили, що уламки ракет під час обстрілу Росією України належать КНДР

Водночас представниця Пентагону не підтвердила наявність інформації, що КНДР могла відряджати до Росії своїх громадян на війну проти України на боці.

Як повідомляв Укрінформ, у середу уряд Сполучених Штатів оголосив широкий пакет санкцій проти Росії та інших країн, які допомагають Кремлю обходити раніше запроваджені обмеження та сприяють посиленню російського ВПК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-