ЦАХАЛ за добу атакував понад 120 цілей ХАМАСу в Газі

ЦАХАЛ за добу атакував понад 120 цілей ХАМАСу в Газі

Укрінформ
Військово-повітряні сили Ізраїлю за минулу добу завдали ударів по більш ніж 120 цілях по всій Газі, а наземні війська діють в трьох районах в анклаві.

Про це повідомляє Times of Israel, передає Укрінформ.

Повідомляється, що бої з ХАМАСом відбуваються у східному Рафаху на півдні сектора Гази, в тому числі на палестинському боці кордону з Єгиптом.

Армія оборони Ізраїлю повідомляє, що військові здійснили рейд на об'єкти ХАМАСу у цьому районі, знищивши бойовиків і виявивши зброю і ракетні установки, а також вилучили зброю, знайдену в одній зі шкіл.

98-а дивізія діє в північній частині Гази, в Джабалії, а 99-а дивізія діє в Зейтуні після того, як ЦАХАЛ виявив в цих містах перегрупування ХАМАСу. За повідомленням ЦАХАЛу, військові здійснили рейд на склад зброї в будинку бойовика ХАМАСу в Зейтуні, а також завдали авіаудару по снайперу.

Читайте також: Наступ Ізраїлю на Рафах не знищить ХАМАС - Блінкен

Також ізраїльські ВПС завдали ударів по кількох цілях ХАМАС, в тому числі по підземних сховищах і будівлі, де збиралися бойовики, повідомляє ЦАХАЛ.

Як повідомляв Укрінформ, ізраїльські танки в понеділок під прикриттям потужного вогню з повітря та землі просунулися далі до міста Джабалія на півночі сектора Гази. Техніка та військові ЦАХАЛу також перетнули ключову магістраль на околиці південного міста Рафах. 

Фото: Israel Defence Forces

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-