Троє бійців ЗСУ поранені внаслідок обстрілів Лебединського, Мар’їнки та Новолуганського

Троє бійців ЗСУ поранені внаслідок обстрілів Лебединського, Мар’їнки та Новолуганського

Укрінформ
Троє українських військових зазнали поранень внаслідок трьох ворожих обстрілів в районах Лебединського, Мар’їнки та Новолуганського.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Від початку цієї доби, станом на 12.00, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано вже три ворожі обстріли, один з яких - із застосуванням міномету. Вогневі провокації ворог чинив в районах н.п. Лебединське, Мар’їнка та Новолуганське", - повідомив речник.

За словами Мотузяника, о 02.16 ночі противник відкрив вогонь зі станкових протитанкових та автоматичних гранатометів, а також стрілецької зброї на підступах до с. Лебединське. Обстріл вівся з боку окупованого села Саханка та тривав півгодини.

Читайте також: Донбас: окупанти випустили по позиціях ЗСУ понад півсотні мін, втрат немає

Згодом, о десятій ранку російсько-окупаційні війська здійснили кілька прострілів зі стрілецької зброї в бік оборонців Мар’їнки, а о 10.35 випустити три міни калібру 120 мм по позиціях українських захисників біля с. Новолуганське. У відповідь українські військові застосували по противнику вогонь з гранатометів.

"Внаслідок цих ворожих обстрілів троє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил зазнали поранень", - наголосив Мотузяник, додавши, що захисників доправлено до військових госпіталів та надано невідкладну медичну допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-