Мобільні шпиталі у зоні ООС отримали гуманітарну допомогу на півмільйона

Мобільні шпиталі у зоні ООС отримали гуманітарну допомогу на півмільйона

Укрінформ
Командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв у рамках гуманітарної ініціативи "Допомога Схід" передав до чотирьох військових мобільних госпіталів у районі проведення Операції об'єднаних сил гуманітарну допомогу медичного призначення на суму понад 500 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

“У рамках стратегічної гуманітарної ініціативи Командувача об'єднаних сил «Допомога Схід» до 4-х військових мобільних госпіталів у районі проведення операції передано гуманітарну допомогу медичного призначення на суму понад 500 тисяч гривень”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, військові мобільні госпіталі сьогодні отримали ортези – ортопедичні пристрої, які використовуються у травматології для відновлення порушеної функції суглобів, кісток та хребта, радіологічний апарат, медичний одяг, терапевтичне взуття, а також хірургічні маски та рукавиці.

Читайте також: США приймуть на лікування десятьох важкопоранених українських військових

У повідомленні також наголошується, що від початку проведення операції Об’єднаних сил для медичних та геріатричних закладів, будинків інвалідів Донецької та Луганської областей військовими передано гуманітарну допомогу медичного призначення на загальну суму понад 5,3 млн гривень.

Найближчим часом гуманітарна допомога на загальну суму понад 600 тисяч гривень буде передаватися до Луганської клінічної лікарні та Нижнянського психоневрологічного інтернату повідомляють в штабі ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-