Росія не здатна перетворити свою економіку на військову - Данілов

Росія не здатна перетворити свою економіку на військову - Данілов

Укрінформ
Ніякої військової економіки в РФ бути не може, вони здатні на сьогодні лише ремонтувати "металобрухт" на складах та відправляти стару техніку на фронт.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" сказав секретар РНБО Олексій Данілов, відповідаючи на питання чи може економіка РФ перетворитися на виключно військову.

"Військова економіка могла бути тільки в СРСР. Ніякої військової економіки в Росії бути не може, тому що там сама економіка на сьогодні складається з двох частин – це нафта і газ. Якщо вони вважаються, що є нафта і газ, і вони можуть стріляти, вбивати наших громадян, наших дітей, то це зовсім не відповідає дійсності. Все, що вони на сьогодні роблять, вони беруть той металобрухт, який у величезній кількості є на Далекому Сході, в Сибіру, вони його ремонтують, фарбують і відправляють на поле бою. Оце на сьогоднішній десь ситуація з їх озброєнням", - наголосив Данілов.

За його словами, коли вони звертаються до Ірану за допомогою, це каже про те, що у них немає спроможностей самостійно вирішувати ті чи інші складні питання.

Читайте також: Китай навряд чи дозволить Росії розкидатися ядерними бомбами - Данілов

Як повідомляв Укрінформ, 30 вересня представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов заявив, що Україна разом із партнерами вживає заходів, аби запобігти домовленості між РФ та Іраном щодо передачі Москві балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-