Данілов обіцяє «сюрпризи» для Путіна і продовження російського «літакопаду»

Данілов обіцяє «сюрпризи» для Путіна і продовження російського «літакопаду»

Укрінформ
Знищення російських кораблів в територіальних водах України, а також літаків, які порушують наш повітряний простір, триватиме.

Як передає Укрінформ, про це заявив в ефірі Українського радіо секретар РНБО Олексій Данілов.

«Знищення російських військових машин у Чорному морі буде продовжуватися. Завдання доволі просте: жодна залізяка під російським прапором на території Чорного та Азовського морів не буде існувати. Ми будемо знищувати все, що буде рухатися в межах наших територіальних вод. Ми не допустимо, щоб вони тут були», - зазначив він.

За словами Данілова, що стосується безпосередньо сюрпризів, то вони обов'язково будуть. «Вони будуть приємними для нашої спільноти і дуже неприємними - для російського фюрера, який поки що ще сидить в Москві», - додав секретар РНБО.

Читайте також: Україна знищує російські літаки у 20 разів швидше, ніж Росія їх виготовляє - Британія в ОБСЄ

Як зазначив Данілов щодо «літакопаду», який тривав в лютому і був доволі активним, то це посилення наших спроможностей завдяки нашим партнерам. «Ми не можемо про певні речі розповідати з урахуванням домовленості з нашими партнерами, але, повірте, літаки й надалі падатимуть і не з меншою інтенсивністю. Вони всі обовʼязково будуть «посаджені» в нашу землю, адже ми землю не віддаємо, а лише в неї закопуємо. Ми точно закопаємо всіх рашистів, які вдерлися до нас, і все, що насунулося, буде або в нашій землі, або на металобрухті», - підсумував секретар РНБО.

Як повідомляв Укрінформ, 5 березня у Головному управління розвідки заявили, що вони атакували і потопили російський патрульний корабель «Сергій Котов».

Загалом станом на 8 березня Сили оборони знищили 347 російських літаків, 325 гелікоптерів, 26 кораблів/катерів та підводний човен.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-