Унаслідок обстрілу Костянтинівки поранені четверо людей

Унаслідок обстрілу Костянтинівки поранені четверо людей

Укрінформ
Унаслідок авіаудару російських військ по Костянтинівці на Донеччині дістали поранення четверо людей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Донецька обласна прокуратура.

«6 травня близько 14:20 окупаційна армія РФ здійснила авіаційний обстріл м. Костянтинівки, ймовірно, використавши плануючий боєприпас «УМПБ Д-30 СМ». В епіцентрі ураження опинився мікрорайон зі щільною житловою забудовою. Внаслідок атаки росіян на прифронтове місто четверо цивільних дістали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Чоловіків віком від 34 до 53 років доставлено до лікарні з мінно-вибуховими травмами та осколковими пораненнями. Наразі потерпілим надається кваліфікована допомога, стан одного з них оцінюється як тяжкий», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Минулої доби загарбники вбили одного жителя Донеччини, шістьох поранили

Унаслідок вибуху ворожого снаряду в населеному пункті пошкоджені три багатоквартирні житлові будинки, котельня й автомобіль.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу).

Читайте також: На Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу поранений волонтер

Як повідомляв Укрінформ, Донецька область за минулу добу, 5 травня, зазнала 1887 ворожих обстрілів, постраждали 19 населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-