Колір екрю для «мімімішних» модниць – Андре Тан презентував колекцію для дітей
Український дизайнер Андре Тан презентував нову лінію одягу для дітей і новий бренд Andre Tan KIDS
15.09.2018 10:30

Коли я дивлюся на фотографії зі свого радянського дитинства, то крім зворушеної посмішки від того, якими милими ми всі колись були, у мене виникає питання: ну, чому ж таку квіточку так одягали? Хоча, я й сама знаю відповідь: той прекрасний look, мій і моїх подружок, створювався стараннями вітчизняної легкої промисловості, головною метою якої було одягнути всіх так, щоб ніхто не виділявся, головне – щоб бруду не було видно і щоб тепленько, а яка тим дітям ще краса потрібна?

Слава богу, ті часи минули, сучасний світ давно зламав стереотип: хлопчикам – синє, дівчаткам – рожеве, і зараз дитячий fashion розвивається паралельно дорослому, диктує свої правила і, безперечно, вимагає уваги не лише споживачів, а й усієї fashion індустрії.

Цієї осені український дизайнер Андре Тан долучився до дитячої моди і вперше презентував не тільки нову лінію одягу для малюків, а й новий бренд Andre Tan KIDS.

 - Мені давно пропонували запустити дитячу лінію, але я весь час зволікав, оскільки вважав, що коли не маєш дітей, не варто починати те, в чому не розбираєшся на всі 100 відсотків. І, можливо, я б ніколи не започаткував Andre Tan KIDS, якби в моєму житті не сталася така важлива і прекрасна подія, як народження донечки», – так Андре Тан розповів про народження свого нового проекту на презентації, яка відбулася у Києві 12 вересня.

- У першу чергу, це стильний, зручний і комфортний одяг для ігор. Хоча, окрім повсякденного одягу, ми створили ще й fashion-капсулу для маленьких модниць, до якої увійшли сукні з вишивкою, камінням, пір'ям.

 Оскільки ми є сімейним брендом, то дитяча лінія –  це можливість прививати у дитини гарний смак із дитинства: Стильні батьки – стильні діти! – переконаний він.

А для того, щоб ще більше утвердитися, як справді сімейний бренд, команда дизайнера готує цікавий сюрприз: у наступному сезоні весна-літо вони одягнуть і мам, і донечок в однакові наряди. Він уже робив таке років вісім тому, але зараз вирішив поновити цю прекрасну традицію. Також в однаковий стильний одяг вдягнуть татуся і сина.

Відкриваючи показ своїх маленьких моделей, він зауважив, що зараз діти вже абсолютно інші, ніж ті, якими були ми. Вони народжуються особистостями, у них на все є своя точка зору. Тому в певний час він чітко зрозумів, що хоче створювати одяг для тих, кому від 3 до 11 років – саме у цей період малюки перетворюються на справжніх зірок, і батькам дуже важливо допомогти їм у цьому, в тому числі – й обираючи для них яскраві й неповторні речі.

За словами дизайнера, ця колекція – невеличка і компактна, всього 63 моделі та близько 100 кольорів, оскільки він ще перебуває в пошуку того, що може сподобатися маленьким зірочкам.

«Адже для кожного його дитина – це зірочка, і ми хочемо, щоб вона сяяла, тому перший модуль представленої колекції так і називається – «Stars» – там багато «зіркових» принтів, значків, нашивок, – розповів Андре Тан і зауважив, що дуже постарався, щоб усі ці сяючі елементи дизайну не були нав'язливими.

Другий модуль називається «Квітковий сад». «Це мої улюблені орхідеї, які ми наклали на смугу. Це зараз дуже актуальні принти», – пояснив він і додав, що майже в кожній моделі присутня брендована репсова стрічка, яка робить малюків по-справжньому маленькими модниками.

Що стосується кольорів, то основним у колекції є синій колір, оскільки це головний і наймодніший колір сезону Осінь-Зима 2018-2019, тож тут є всі відтінки синього, в тому числі й відтінок «саргасове море».

«Нашим дівчаткам, нашим «мі-мі-мі», звичайно, ми пропонуємо пудровий колір, без нього ніяк! У колекції буде багато речей кольору пудри, або, як його називають французи – кольору екрю.

Будуть і відтінки рожевого. Взагалі, моя донька навіть влаштовує істерики, якщо я одягаю її не в рожеве, думаю, що це у неї минеться, але, тим не менш, з трьох до шести дівчатка обожнюють саме цей колір», – розповів дизайнер-тато.

У колекції також багато кольору бордо та широко представлений «найфранцузькіший» колір – сірий. «Він універсальний і дуже добре поєднується з усіма кольорами, тому це базовий колір, який має бути в гардеробі й у дорослих, і в дітей», – розповів він.

Взагалі-то, цієї осені Андре Тан рекомендує не заморочуватися і не бігти за світовими трендами, а обирати для своїх дітей зручний і стильний одяг, який не буде стримувати рухів.

Дизайнер пропонує додати до дівчачого гардеробу сукні-сорочки, які є чудовою інвестицією не лише в жіночий, а й у дитячий гардероб.

Трендом на всі часи він назвав британську клітинку, а невід'ємною часткою будь-якого базового гардеробу – бомбери.

«Для мене в дитячий колекції важливі зручність, комфорт, натуральні тканини, класний дизайн і, головне, – доступна ціна. Діти дуже швидко ростуть, вони справжні бешкетники, все мнуть, рвуть, обмальовують себе фарбою. Тому речі бренду Andre Tan KIDS мають бути гарними на вигляд і привабливими за ціною», – переконаний Андре Тан.

Любов Базів. Київ

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-