У Чилі провели майстер-клас з писанкарства

У Чилі провели майстер-клас з писанкарства

Фото
Укрінформ
Дружина посла України в Чилі Марина Дюдіна організувала напередодні православного Великодня майстер-клас з писанкарства для членкинь дипломатичного корпусу, акредитованого в чилійській столиці Сантьяго.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України в Чилі.

«Присутні на заході дружини близько десяти послів з трьох континентів мали змогу ознайомитись з давньою українською історією розмальовування пасхальних яєць, символікою та особливостями візерунків різних регіонів України, а також особисто розписали писанки», – йдеться в дописі.

Зауважується, що для цього символічно був обраний орнамент з ластівкою, характерний для Херсонщини, який символізує мир, гармонію та любов, яких так зараз потребує Україна.

«Усі присутні були в захваті від отриманої інформації та можливості створити своїми руками справжню великодню писанку», – поділилися враженнями у диппредставництві та подякували за проведення цього майстер-класу Віолетті Удовік.

Нагадаємо, У приміщенні посольства України в Республіці Корея провели для дітей з української громади творчий майстер-клас із декорування великодніх яєць.

Фото: Embajada de Ucrania en la República de Chile / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-