Гройсман: Позначка made in Ukraine – найкраща реклама країни

Гройсман: Позначка made in Ukraine – найкраща реклама країни

Відео
Укрінформ
Найкращою рекламою України у світі є продукція із позначкою made in Ukraine.

Цю тезу висловив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час сьогоднішньої робочої поїздки до Тернополя, повідомляє обладміністрація на своїй сторінці у Facebook.

"Найкращою рекламою для України як і для Тернопільської області є продукція, що продається за кордоном з позначкою made in Ukraine, made in Ternopil Region. І "Шредер" – одна із марок, яка робить таку рекламу", – наголосив Прем’єр-міністр, ознайомлюючись з роботою підприємства з іноземними інвестиціями "Шредер" у Тернополі, яке спеціалізується на виготовленні приладів освітлення.

Читайте також: Гройсман відзначив перші ознаки змін на Тернопільщині

За словами глави уряду, структурні зміни економіки та підвищення конкурентоспроможності на світовому рівні неможливі без такого джерела, як інвестиційні ресурси, зокрема, іноземних інвестицій

Сьогодні, підкреслив Гройсман, головне завдання влади – надавати якомога більшу підтримку та сприяти бізнесу в розширенні діяльності існуючих компаній та створенні нових.

"Бо для нас сьогодні пріоритети – створення нових робочих місць та гідна оплата праці, щоб українці не виїжджали за кордон, а могли працювати вдома", – зауважив прем’єр.

Основними напрямами діяльності підприємства "Шредер" є виробництво високоефективних світильників для освітлення, вулиць, доріг, автомагістралей, мостів, тенісних кортів і спортивних споруд, автозаправок та промислових приміщень, паркових зон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-