Розумний компроміс: Коболєв прокоментував умови нового контракту

Розумний компроміс: Коболєв прокоментував умови нового контракту

Укрінформ
Чинний глава правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрій Коболєв вважає пропозицію наглядової ради щодо нового контракту "розумним компромісом" та пообіцяв прийняти її.

Про це він заявив в інтерв'ю РБК-Україна.

За його словами, в останньому листі наглядової ради Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману, в якому запропонували вдвічі знизити Коболєву зарплату і виплачувати тільки річну премію за рішенням уряду, міститься "досить розумний компроміс".

"І я пообіцяв наглядовій раді, що я його прийму. Я також пообіцяв їм, що протягом року незалежно від того, яка цифра буде прописана в моєму контракті, як в частині фіксованої оплати, так в частині премій, бонусів, я відпрацюю в цій компанії рік", - додав Коболєв.

Як повідомлялося, минулого тижня наглядова рада запропонувала уряду залишити Коболєва на його посаді як мінімум на рік зі зниженням заробітної плати вдвічі без виплати щомісячних і квартальних премій. Пропозиція надійшла після того, як Гройсман оголосив проведення відкритого конкурсу на посаду глави Нафтогазу.

Коментуючи свою можливу участь у конкурсі, Коболєв заявив, що чекає позиції юристів з цього питання.

Читайте також: Уряд готовий продовжити контракт з Коболєвим

19 березня Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, коментуючи це питання, сказав журналістам у Тернополі, що голова правління НАК "Нафтогаз України" насамперед має бути професіоналом та знати, як збільшити видобуток газу, знизити ціни на газ та виконувати інші поставлені перед компанією завдання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-