Уряд оголосив конкурс на посади голів податкової та митної служб

Уряд оголосив конкурс на посади голів податкової та митної служб

Фото
Укрінформ
Кабінет міністрів ухвалив рішення щодо оголошення конкурсу на посади голови Державної податкової служби та голови Державної митної служби.

Про це міністр КМУ Олександр Саєнко повідомив у Facebook.

"Сьогодні урядом прийнято рішення про оголошення конкурсу на голову Державної податкової служби та голову Державної митної служби, а також затверджено умови його проведення, зокрема загальні та спеціальні кваліфікаційні вимоги, а також вимоги до компетентності, напрацьовані Мінфіном та Національним агентствам України з питань державної служби спільно з нашими міжнародними партнерами", - написав Саєнко.

За його словами, сам конкурс буде проведений Комісією вищого корпусу державної служби 16 квітня 2019 року.

Прес-служба Мінфіну у Facebook уточнює, що конкурс проходитиме в три етапи.

"Конкурс складатиметься з трьох етапів: на першому – кандидатів перевірять на знання законодавства, а також володіння іноземною мовою (англійською або французькою), далі на них очікуватиме розв’язання ситуаційних завдань. Співбесіда буде останнім етапом відбору, яка включатиме два блоки: презентацію кандидатами матеріалів, що стосуються питань податкової чи митної політики, а також класична співбесіда", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: ДФС розділять на дві служби — Кабмін оприлюднив постанову

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підписав постанову про затвердження положень про Державну податкову службу України та Державну митну службу України.

Як відомо, 18 грудня 2018 року Кабмін постановив утворити Державну податкову службу України та Державну митну службу України, реорганізувавши Державну фіскальну службу шляхом поділу.

Засідання Кабінету Міністрів України / Фото: Мусієнко Владислав

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-