Укрнафта та American Petroleum Institute підписали меморандум про співпрацю

Укрнафта та American Petroleum Institute підписали меморандум про співпрацю

Укрінформ
ПАТ "Укрнафта" підписало меморандум про співпрацю із American Petroleum Institute (API), який спеціалізується на стандартизації у нафтогазовій промисловості.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

"Укрнафта отримує доступ до узгоджених світовою галузевою спільнотою стандартів API. Наші спеціалісти братимуть участь у зустрічах та робочих групах, які зосереджені на розробці та обговоренні топових міжнародних практик. API та Укрнафта зможуть спільно організовувати заходи зі стандартизації, навчання, сертифікації та безпеки", - йдеться у повідомленні.

Директор Укрнафти Сергій Корецький назвав підписання меморандуму найбільшим стратегічним кроком для національної нафтовидобувної галузі за довгі роки її існування.

API був заснований у у 1919 році і відтоді розробив понад 800 стандартів для підвищення безпеки експлуатації та навколишнього середовища, ефективності та стійкості.

Очікується, що співпраця з організацією суттєво дозволить Укрнафті підвищити свою ефективність та залучити до розвитку української нафтової промисловості найкращі зразки світових технологій.

Читайте також: Укрнафта та АРМА підписали договір про управління мережею АЗК Glusco

Як повідомлялося, ПАТ "Укрнафта" шукає партнерів для спільної розробки 21 родовища нафти й газу.

Фото: bun.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-