Наглядову раду Укроборонпрому очолив Давід Ломджарія

Наглядову раду Укроборонпрому очолив Давід Ломджарія

Укрінформ
Головою наглядової ради АТ «Українська оборонна промисловість» (Укроборонпром) обрано Давіда Ломджарію.

Про це повідомила пресслужба Укроборонпрому в Телеграмі, передає Укрінформ.

«16 січня 2024 року головою наглядової ради Акціонерного товариства «Українська оборонна промисловість» було обрано Давіда Ломджарію, який є представником держави від Міністерства оборони України», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Ломджарія з лютого 2022 року є членом наглядової ради АТ «Укрзалізниця», де зробив чималий внесок у реалізацію реформи корпоративного управління, зокрема забезпечення прозорості діяльності, впровадження практик відповідального ведення бізнесу та підзвітності. Давід Ломджарія має більш ніж 25-річний досвід успішної роботи з компаніями зі списку Fortune 500 та великими міжнародними фінансовими установами.

Крім того, під час засідання наглядової ради 16 січня було сформовано комітети та затверджено графік проведення засідань у 2024 році.

Читайте також: Уряд затвердив склад наглядової ради Укроборонпрому

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів 29 грудня 2023 року затвердив склад наглядової ради АТ «Українська оборонна промисловість». До складу наглядової ради Укроборонпрому увійшли: премʼєр-міністр України в 2019-2020 роках Олексій Гончарук, президент Київської школи економіки та ексміністр економіки Тимофій Милованов, колишній член наглядової ради Укрексімбанку та правління НАК "Нафтогаз України" Сергій Коновець, член наглядової ради АТ «Укрзалізниця» Давід Ломджарія та президент і СЕО Оборонно-промислової коаліції Аризони (AZDIC) Лінді Сміт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-