ВАКС підтвердив арешт організатору схеми крадіжки електрики Укренерго

ВАКС підтвердив арешт організатору схеми крадіжки електрики Укренерго

Укрінформ
Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду підтвердила законність раніше обраного запобіжного заходу - тримання під вартою - організатору злочинної схеми, реалізація якої завдала НЕК “Укренерго” 716 млн грн збитків.

Як передає Укрінформ, про це Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила у Фейсбуці.

"6 лютого Апеляційна палата ВАКС підтримала позицію прокурора САП та відмовила в задоволенні апеляційної скарги сторони захисту на рішення слідчого судді ВАКС від 24 січня, яким організатору злочинної схеми із заволодіння електричною енергією ПрАТ “НЕК “Укренерго” та легалізації отриманих від її продажу коштів обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”, - ідеться у повідомленні.

Після затримання підозрюваного та доставки до місця проведення досудового розслідування слідчий суддя вирішить питання про застосування цього запобіжного заходу.

Читайте також: Розкрадання на 1,5 мільярда: суд обрав запобіжний захід відстороненому керівнику департаменту МОУ

Як повідомляв Укрінформ, Національне антикорупційне бюро і САП викрили схему заволодіння електроенергією Укренерго і легалізації отриманих від її продажу коштів, внаслідок чого компаніїї завдано збитків на понад 716 млн грн. Чотирьом особам повідомили про підозру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-