Укрпошта продає свій парк ретроавтомобілів на Prozorro.Продажі

Укрпошта продає свій парк ретроавтомобілів на Prozorro.Продажі

Фото
Укрінформ
АТ «Укрпошта» виставило на продаж у системі Prozorro.Продажі 531 своїх автомобілів, щоб зібрати кошти на оновлення автопарку.

Про це у Телеграмі повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський, передає Укрінформ.

«Укрпошта продає автівки, щоб, окрім іншого, зібрати кошти на оновлення свого автопарку, який, на жаль, втрачає після обстрілів, працюючи у прифронтових регіонах <…> Ми виставляємо на Prozorro.Продажі 531 авто, здебільшого 90-х та 2000-х років», - йдеться в повідомленні.

Смілянський наголошує, що розпродаж ретро автопарку готувався ще до повномасштабного вторгнення, але фіналізувати це рішення вдалося лише зараз.

На продаж виставлені автомобілі як іноземного виробництва (Hyundai Sonata, Peugeot, Mazda, Citroen, Volkswagen, KIA, Daewoo, Skoda, Volvo, Mercedes Benz), так і виробництва країн-агресорів (МАЗ, ГАЗ, УАЗ, ЗІЛ та інші).

Читайте також: Укрпошта в 2023 році збільшила дохід на ₴1,3 мільярда

Все продаватиметься лотами від 9 до 134 одиниць за регіональним критерієм – рухоме майно можна буде придбати по всій країні. Вартість лотів - від 42 тис. до 1,1 млн грн.

На думку гендиректора Укрпошти, якщо ці старі автомобілі придбають волонтери, з 3-4 автівок можна буде перезібрати один, який потім передати на фронт.

Як повідомлялося, на замовлення АТ «Укрпошта» вітчизняні виробники виготовили прототип нового транспортного засобу для листонош.

Фото: Телеграм Ігор Смілянський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-