Шмигаль провів нараду щодо стану забезпечення критичної інфраструктури необхідним обладнанням

Шмигаль провів нараду щодо стану забезпечення критичної інфраструктури необхідним обладнанням

Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль провів нараду, на якій обговорили стан забезпечення об'єктів критичної інфраструктури необхідним обладнанням з виробництва електроенергії.

Як передає Укрінформ, про це Прем'єр-міністр повідомив у Телеграмі.

«Продовжуємо працювати над децентралізацією енергосистеми, аби зробити її менш уразливою для атак Росії», - зазначив він.

За словами очільника уряду під час наради щодо забезпечення генераторами об’єктів критичної інфраструктури за участі Міненерго, Мінінфраструктури, Мінекономіки, Мінфіну, МЗС, МОЗ, Мінсоцу, представників Офісу Президента та інших дотичних структур було заслухано інформацію щодо стану забезпечення об’єктів обладнанням з виробництва електроенергії.

«Визначили перелік потреб. Особлива увага лікарням та об’єктам соціальної інфраструктури. А також населеним пунктам, які постійно потерпають від російських обстрілів, зокрема Харкову, Одесі, Запоріжжю, Кривому Рогу та іншим», - підкреслив Шмигаль.

Прем'єр-міністр «доручив Міненерго визначити конкретні потреби в мобільних джерелах електроенергії та спільно з МЗС опрацювати їх із партнерами. Також дав завдання Міненерго створити оперативний штаб і проєктну групу, яка щоденно працюватиме в цьому напрямку».

Читайте також: Мінвідновлення забезпечує захист майже для 4 тисяч об’єктів критичної інфраструктури

«Докладаємо зусиль, аби успішно та стабільно пройти наступний опалювальний сезон», - наголосив Шмигаль.

Як повідомляв Укрінформ, Шмигаль заявив, що профільні міністерства працюють над тим, щоб поставити у прифронтові регіони так звані децентралізовані джерела електроенергії.

Фото: Телеграм Дениса Шмигаля

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-