Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Як не зійти з розуму під час виборчої кампанії та від величезної кількості бруду

Як не зійти з розуму під час виборчої кампанії та від величезної кількості бруду

Блоги
Укрінформ
Ми всі – частина єдиної системи під назвою "Україна" і кожен із нас впливає на її майбутнє

Подумалось, що варто неодмінно написати ось такий пост:
Як не зійти з розуму під час виборчої кампанії та від величезної кількості бруду:

1. Перевіряти інформацію і копати глибше, з різних підтверджених джерел. Лише потім робити висновки.

2. Переключатись і думати про щось більш глобальне. Наприклад, якою має бути успішна Україна через 50 років. Або читати про наукові відкриття, про культуру, астрономію тощо. 

3. Періодично дивитись на ситуацію, яка є сьогодні в країні, з масштабного, світового контексту, або бачити як третя особа – спостерігач.

4. Зосередитись на собі й на якісній роботі, адже від кожного з нас залежить, в якій країні ми прокинемось завтра. Так, може здаватись, що, наприклад, переконання одного громадянина/громадянки про важливість більш активної позиції в житті громади, чи страхування авто, чи надання освітніх послуг і т.д., не можуть вплинути на ситуацію з дерибаном.

Але давайте уявимо, що нашої діяльності немає, що тоді було б із нашою країною? А який результат ми матимемо через 10-15 років, якщо удосконалюватимемо нашу діяльність щодня?

Ми всі – частина єдиної системи під назвою "Україна" і кожен з нас впливає на її майбутнє, тож варто наше сьогодні використовувати найбільш ефективно в тому, де ми найкращі.

5. Як казав один тренер зі стратегічного планування: "Большие ожидашки – большие разочаровашки". Я знаю – нам, як українцям, є чим пишатись за останні 5 років. Незважаючи на безліч провалів, у нас як країни однозначно більше перемог! І це було б дивно очікувати, що корупційна система зникне після Євромайдану. Система, що має мільярди зв'язків, в один момент не зруйнується. І низький уклін тим, хто з цим продовжує боротись, незважаючи ні на що. 

Шоу маст гоу он!
Все буде добре і ми ще побачимо за нашого життя крах діючої системи!
Це швидше вдасться нам, українцям, якщо придумаємо і зможемо збудувати нову систему! 

Єднаймося і перемагаймо!
Велика перемога складається з малих.

Олександра Скиба
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-