У Маріуполі рятувальники відпрацювали дії у разі НС на виборах

У Маріуполі рятувальники відпрацювали дії у разі НС на виборах

Фото
Укрінформ
У Маріуполі на базі Палацу культури «Молодіжний» відбулися навчання щодо реагування на можливі надзвичайні ситуації під час виборів.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Донецькій області.

«Для того, щоб чергові вибори Президента України пройшли максимально спокійно та без надзвичайних ситуацій, рятувальники Донеччини проводять тактико-спеціальні тренування та навчання на об’єктах, де будуть розташовані виборчі дільниці. 18 березня співробітники 3-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели навчання на базі Палацу культури «Молодіжний» у м. Маріуполь», - йдеться у повідомленні.

У Маріуполі відбулися навчання щодо реагування на можливі надзвичайні ситуації під час виборів / Фото: ГУ ДСНС України у Донецькій області

Зазначається, що, за задумом навчань, у будівлю невідомий вкинув запалювальну суміш, внаслідок чого виникла пожежа. Про надзвичайну подію було негайно повідомлено до Служби порятунку, розпочалася евакуації людей та матеріальних цінностей, у тому числі і бюлетенів. Рятувальники, що прибули на місце події, провели оперативне розгортання та розпочали гасіння пожежі. Один із співробітників виборчої комісії не зміг самостійно залишити палаючу будівлю. Бійці ДСНС у складі ланки ГЗДС вивели потерпілого на свіже повітря та передали його медикам. Умовну пожежу вдалося швидко локалізувати та ліквідувати.

Читайте також: В Антарктиді Президента обиратимуть 34 полярники

Під час підведення підсумків увагу було акцентовано на проблемних питаннях, що можуть виникнути у разі справжньої надзвичайної події. Учасники навчання визначили шляхи їх вирішення.

Подібні заходи сприяють підвищенню ефективності реагування екстрених служб, запевнили в управлінні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-