Жителі Донецької і Луганської областей дуже чекають на вибори - Геращенко

Жителі Донецької і Луганської областей дуже чекають на вибори - Геращенко

Укрінформ
Голос кожного жителя Донбасу важливий у виборі демократичної, європейської України.

На цьому наголосила перший заступник Голови Верховної Ради, Уповноважений Президента з питань мирного врегулювання ситуації у Донецькій та Луганській областях Ірина Геращенко під час виступу з трибуни парламенту в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цього разу 31 березня Авдіївка, Красногорівка, Маріуполь, Щастя, які знаходяться в кілометрі від фронту, будуть голосувати. І голос кожного представника Донбасу буде дуже важливий у виборі демократичної, європейської України", - сказала Геращенко.

Вона зауважила, що жителі Донецької і Луганської областей дуже очікують виборів, оскільки в 2014-му не могли голосувати.

Геращенко розповіла, що за 5 років українській армії вдалося звільнити 70% захоплених російськими окупаційними військами територій і додала, що в команди Президента Петра Порошенка є план щодо відновлення Донбасу. Є перші програми з відновлення житла, постраждало внаслідок обстрілів.

Читайте також: Мешканці окупованих територій є українськими громадянами – Геращенко

За інформацією Геращенко, жителі Донбасу, які на початку бойових дій поїхали до Росії, тепер повертаються на батьківщину, усвідомлюючи, що туди повертається мир. "Це дуже важливі сигнали", - наголосила вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-