Підрозділи МВС переходять на “передвиборчий” режим

Підрозділи МВС переходять на “передвиборчий” режим

Укрінформ
Підрозділи Міністерства внутрішніх справ з 21 березня переходять на посилений режим роботи у зв'язку з президентськими виборами.

Про це заявив голова координаційного штабу МВС - радник міністра внутрішніх справ Іван Стойко, інформує прес-служба відомства.

"21 березня МВС і підконтрольні йому центральні органи виконавчої влади - Національна поліція, Національна гвардія, Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Державна прикордонна та міграційна служби переходять на посилений режим несення служби. Загалом до забезпечення безпеки виборчого процесу буде залучено понад 134 тисячі правоохоронців", - заявив він.

Радник міністра внутрішніх справ також зазначив, що МВС "готове до будь-якого розвитку подій під час виборів і запобігає будь-яким незаконним діям та проявам агресії".

Читайте також: У МВС готові дати відсіч "мінерам" дільниць у день голосування

"Тримаємо руку на пульсі. Посилено працює координаційний штаб МВС і штаби в областях. Безперебійно проводиться моніторинг оперативної ситуації. Поліцейські миттєво реагують на всі повідомлення про порушення виборчого законодавства", - сказав Стойко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-