ЦВК зареєструвала вже 1820 міжнародних спостерігачів на виборах

ЦВК зареєструвала вже 1820 міжнародних спостерігачів на виборах

Укрінформ
Центральна виборча комісія зареєструвала ще 693 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій та іноземних держав під час чергових виборів Президента України 31 березня.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

“ЦВК зареєструвала 660 офіційних спостерігачів від Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки та співробітництва в Європі на чергових виборах Президента України”, - ідеться в повідомленні.

Крім того, ЦВК зареєструвала 20 спостерігачів від Комітету "За відкриту демократію", 6 – від Організації за демократію та економічний розвиток – ГУАМ, 5 – від Чеської Республіки, 2 – від Королівства Бельгія.

Таким чином, станом на 20 березня 2019 року ЦВК зареєструвала 1820 офіційних спостерігачів від 15 міжнародних організацій та 12 іноземних держав на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Читайте також: ЦВК відмовила ОБСЄ у реєстрації росіян спостерігачами на виборах

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на посаду Глави держави - усього було зареєстровано 44 кандидатів. Пізніше п’ять кандидатів відмовилися від балотування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-