Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

#вимагаюдебати: Питання до Зеленського є у мільйонів українців

#вимагаюдебати: Питання до Зеленського є у мільйонів українців

Блоги
Укрінформ
Зеленського продовжують ховати від питань, критики і від очей суспільства. Чого він боїться? Що приховує? Чому ігнорує питання мільйонів громадян України?

Зеленського продовжують ховати від питань, критики і від очей суспільства, яке виправдано має питання до претендента на найвищий пост у державі. Якщо він не готовий навіть до дебатів, то як він може бути готовим до президентства у надскладних умовах?

"Я не бачу в цьому сенсу. Які запитання до Зеленського можуть бути від Порошенка, який вважає його маріонеткою Коломойського? Може, він з Коломойським влаштує дебати?" – каже його радник Руслан Рябошапка в ефірі «Громадського».

Хочу звернути увагу на тонку маніпуляцію. У разі перемоги, такими маніпуляціями вас годуватимуть наступні п`ять років.

Питання до Зеленського є не в Порошенка, а у мільйонів громадян. І ці мільйони громадян мають право знати на них відповіді.

Як саме Зеленський збирається боротися з корупцією? Чи може він гарантувати, що не створюватиме неринкові преференції для Коломойського та інших олігархів? Яку стратегію повернення окупованих територій він пропонує? Як він може гарантувати, що західна коаліція проти Путіна та санкції будуть збережені за його президентства? Як він збирається створювати соціальні ліфти? Як він може гарантувати, що не згорне реформи децентралізації, освіти, медицини, реформу енергетичного сектору, ПроЗорро, декларації, Український культурний фонд та Український інститут, що буде фінансуватися Держкіно? Як він збирається продовжувати пенсійну реформу? Чи буде він відкривати ринок землі? Як він може гарантувати, що вибір західного вектору України та розриву з російською імперією, оплачений кров’ю, не буде зраджений за його президентства?

Таких питань надзвичайно багато, а відповідей – досі нуль. І не в Порошенка, а у мільйонів громадян України. От лише Зеленський плює на нас і вигадує щодень нові побрехеньки – чому він не хоче приходити на дебати. Хоча Порошенко одразу публічно заявив, що готовий до них і кличе опонента зустрітися обличчям до обличчя. Чого боїться Зеленський? Що він приховує? Чому ігнорує питання мільйонів громадян України?

#вимагаюдебати і закликаю вас робити те саме. Також можете додавати питання у коментарі, аби ми зібрали повну картину того, що ми не знаємо про цього кандидата.

Георгій Тихий
FB
 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-