В Івано-Франківську відкрився Центр життєстійкості

В Івано-Франківську відкрився Центр життєстійкості

Фото
Укрінформ
У приміщенні Івано-Франківської міськради відбулася пресконференція з нагоди відкриття Центру життєстійкості, куди можуть звертатися всі, хто потребує психологічної допомоги чи перебуває у складних життєвих обставинах.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Івано-Франківської міської ради, передає Укрінформ.

“Сьогодні, у приміщенні Івано-Франківської міської ради відбулась пресконференція з нагоди відкриття Центру життєстійкості”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Міністерство соціальної політики України запроваджує проєкт "Центри життєстійкості" в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?”, ініційованої Першою леді Оленою Зеленською.

У міськраді поінформували, що у Центр можуть звернутися сім’ї військових, полонених, безвісти зниклих, загиблих військових, а також внутрішньо переміщені особи, люди з інвалідністю чи сім’ї, які виховують дітей з інвалідністю та всі, кому потрібна психологічна допомога чи хто перебуває у складних життєвих обставинах.

Читайте також: Програма ментального здоровʼя «Ти як?» розпочинає нову кампанію за участю ветеранів - Зеленська

Метою є зниження рівня стресу та тривожності у громаді, формування навичок першої психологічної допомоги та навчання стресостійкості.

Як повідомляв Укрінформ, у січні цього року Кабінет міністрів затвердив порядок організації діяльності та забезпечення функціонування центрів життєстійкості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-