У Тернополі відкрили центр ментального здоров’я

У Тернополі відкрили центр ментального здоров’я

Фото
Укрінформ
У Тернополі відкрили центр ментального здоров’я, який функціонуватиме на базі Тернопільського національного медичного університету імені І. Я. Горбачевського.

Про це повідомляє у Фейсбуці департамент охорони здоров’я Тернопільська ОВА, передає Укрінформ.

«Центр розраховано для надання психологічної допомоги в першу чергу студентам, військовослужбовцям та внутрішньо переміщеним особам. Однак звернутись сюди за допомогою можуть всі охочі», - йдеться у повідомленні.

У Тернополі відкрили центр ментального здоров’я / Фото: Департамент охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації

У центрі проводитимуть арттерапію, ароматерапію, групові та індивідуальні практики психотерапії. Послуги надаватимуть дипломовані спеціалісти медичного університету. Окрім того, центр слугуватиме платформою для навчання нових спеціалістів першим навичкам надання психологічної підтримки.

Читайте також: Близько 135 тисяч українців торік поскаржилися на порушення ментального здоровʼя - МОЗ

Центр ментального здоров'я розташований за адресою: вулиця Торговиця, 3. Заняття і консультації відбуватиметься з понеділка по п’ятницю з 15:30 до 18:30. Вихідні у суботу та неділю. За детальною інформацією звертатися за телефоном: 0977743552, - повідомили у Тернопільському національному медичному університеті імені І. Я. Горбачевського.

Як повідомляв Укрінформ, у Полтаві запрацював центр підтримки ментального здоров’я «Ментал Хаб», який надає безоплатні психологічні послуги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-