Кравцов показав проект реконструкції Вокзальної площі у Києві

Кравцов показав проект реконструкції Вокзальної площі у Києві

Фото
Укрінформ
Укрзалізниця та КМДА планують масштабну реконструкцію Вокзальної площі і об'єднання Приміського та Центрального вокзалів у єдиний комплекс.

Проект реконструкції площі продемонстрував на своїй сторінці у Facebook голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

"Тут ще буде чимало доопрацювань, експертиза та додаткові архітектурні рішення. Але хочу вже зараз показати пасажирам Укрзалізниці проект реконструкції Вокзальної площі", - написав він.

За його словами, Вокзальну площу необхідно зробити більш зручною для пасажирів: розширити пішохідний простір, зони тротуарів та оптимізувати логістику з громадським транспортом.

Читайте також: Укрзалізниця не планує цьогоріч перегляд цін на квитки шляхом індексації - Кравцов

"Ця робота стане першим важливим етапом. Одразу за цим - об’єднання Приміського та Центрального вокзалів у єдиний вокзальний комплекс із інтеграцією його до системи міського громадського транспорту (швидкісного трамвая зокрема)", - розповів Кравцов.

Він зазначив, що проект КМДА щодо реконструкції зараз на стадії експертизи, і пообіцяв, що затягувати з його реалізацією Укрзалізниця не буде. Роботи планують розпочати уже з липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-