Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Стартував перший авіарейс Ryanair із Києва до Софії

Стартував перший авіарейс Ryanair із Києва до Софії

Блоги
Укрінформ
Міжнародний аеропорт Бориспіль, перший лоукост-авіарейс до Софії, пасажирські враження...

Отже, перший рейс від @ryanair із Києва до Софії. Квиток за 4.99 € (так, назад також). "Новий" термінал F.

А тепер по порядку:

●  Софія – тому що це моя "шкільна мрія". Навчаючись у Слов'янській гімназії, я якогось дива обрала болгарську мову як другу іноземну. Потім 6 років її старанно вчила. Зараз пам'ятаю тільки, що в аеропорту треба сказати: "Добър ден! Аз съм Оксана".

●  Якщо їхати автобусом до аеропорту, то спочатку йде термінал D, потім B, а вже потім F. Від терміналу D їздять безкоштовні буси до терміналу F.

●  Термінал F – для лоукостів. Тому не шукайте розетки у залі очікування, пластикові стаканчики біля води чи працюючу Duty Free. Це не для нас, «ніщебродів», хоча тут і є щось типу "буфету" (1 шт.).

●  Ryanair – це просто сонечко. Простояти півгодини "на обов'язкову реєстрацію", щоб дізнатися, що можна було цього не робити з пріоріті та ручним багажем. Зробити дві черги з пріоріті посадкою, передумати, швиденько з двох зліпити одну. Написати у додатку, що обов'язково потрібна роздруківка boarding pass, а потім спокійно пропускати з електронним. Кароч, 5 евро – вони і є 5 євро. Маршрутка рівень Фастів.

Оксана Ускова
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-