У столиці обмежили рух на кількох вулицях - оновлюють покриття

У столиці обмежили рух на кількох вулицях - оновлюють покриття

Укрінформ
У Києві розпочали оновлення дорожнього покриття і тротуарів на кількох вулицях.

Про це повідомляє пресслужба КМДА, передає Укрінформ.

«Так, роботи вже тривають на Чоколівському бульварі, де від Севастопольської площі до вулиці Уманської облаштовують покриття проїжджої частини. Рух цією ділянкою частково обмежено до 30 вересня», - йдеться у повідомленні.

Також оновлюють тротуар і на вулиці Гната Юри – на ділянці від будинку № 7 до вулиці Петра Курінного. Прохід пішоходів у зоні робіт обмежено. Благоустрій території планують завершити до 7 жовтня.

Читайте також: Українські забудовники «заморозили» нові проєкти – експерт

Зазначається, що сьогодні, 14 вересня, дорожники розпочнуть оновлення вулиці Ірпінської на ділянці між будинками № 5 та № 76. Ремонтуватимуть і тротуари. Рух обмежать. Роботи на проїжджій частині мають закінчити до 31 жовтня, а на пішохідних доріжках – до 7 листопада.

Водночас із 14 вересня облаштовуватимуть покриття і тротуари на вулиці Спаській – на ділянці від вулиці Межигірської до вулиці Почайнинської. Рух під час ремонту частково обмежать, а роботи планують закінчити до 28 жовтня.

Читайте також: На Подільському узвозі продовжують ремонт — КМДА дала схеми об’їзду

Також у КМДА повідомляють, що з 15 вересня до 30 вересня мають відремонтувати тротуар на вулиці Сімферопольській – від вулиці Заслонова до вулиці Чубинського. Прохід пішоходів буде тимчасово організовано на одній стороні.

Окрім цього, з 15 вересня оновлюватимуть тротуар і на вулиці Тростянецькій – від вулиці Санаторної до вулиці Севастопольської. До 30 вересня прохід пішоходів у зоні виконання робіт на вулиці Тростянецькій буде обмежено.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві для забезпечення фізичної безбар’єрності збільшать кількість наземних пішохідних переходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-