На дорогах столиці відсьогодні швидкість руху обмежена до 50 км/год

На дорогах столиці відсьогодні швидкість руху обмежена до 50 км/год

Укрінформ
Із середи, 1 листопада, швидкість руху на дорогах столиці обмежується до 50 кілометрів на годину.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

“На ділянках, де була дозволена швидкість 80 кілометрів на годину, вже демонтовано знаки обмеження швидкості “80”, - ідеться у повідомленні.

У КМДА нагадали, що раніше були визначені 10 ділянок дороги з дозволеною швидкістю 80 км/год, зокрема Набережне шосе (від Поштової площі до Наддніпрянського шосе), Наддніпрянське шосе, вулиця Саперно-Слобідська (після розвороту за вулицею Миколи Грінченка до Південного мосту), Столичне шосе (до вулиці Академіка Заболотного), проспект Миколи Бажана від Південного мостового переходу до Харківської площі (у зворотному напрямку від Харківської площі до Дніпровської Набережної), проспект Воскресенський (від вулиці Воскресенської до вулиці Алішера Навої), проспект Романа Шухевича (від Північного мосту до вулиці Оноре де Бальзака), проспект Степана Бандери (від Оболонського проспекту до Північного мосту), вулиця Набережно-Рибальська (від Гаванського мосту до вулиці Електриків), Автодорога Р-69 (від ресторану “Яхта Київ” (вул. Богатирська, 26-А) до межі Києва, за винятком ділянки біля світлофорного об’єкта).

Читайте також: До 1 листопада продовжили ремонтні роботи на мосту через Десенку

Водіїв закликають не перевищувати швидкісний режим на цих ділянках доріг, рухаючись за звичкою швидше, ніж дозволено в період з 1 листопада і до 1 квітня.

Як повідомляв Укрінформ, уночі з 00:00 до 05:00 2 та 3 листопада через залізничний переїзд на проспекті Науки через ремонтні роботи буде закритий рух автотранспорту, зокрема для машин екстрених служб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-