У Києві покажуть імерсивну театральну виставу «SVOЇ»

У Києві покажуть імерсивну театральну виставу «SVOЇ»

Фото
Укрінформ
У Києві 23 березня покажуть імерсивний театральний проєкт «SVOЇ» - глядачі в ньому братимуть активну участь.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на авторів проєкту.

«Під час війни нам дуже потрібно проживати живі і сконцентровані почуття. Бо більшу частину свого часу перебуваємо у стані завмирання, навіть убереження себе від почуттів, тому що ми травмовані. Іноді, щоб поплакати, ми маємо собі це дозволити... А наш досвід дозволяє відбутися всьому органічно», - розповіла режисер Поліна Бараніченко.

У Києві покажуть імерсивну театральну виставу «SVOЇ» / Фото: надані організаторами

За її словами, проєкт створений творчою командою uzahvati. За допомогою навушників глядачі занурюються в історію: як герої (відвічувачі чують лише їхні голоси) розмірковують про дружбу, пропонують знайти свій погляд на тему. Жива атмосфера місця дії — дитячого майданчика — підсилює та доповнює сюжет.

Читайте також: В Україні покажуть пластичну виставу «Косачка», присвячену захисницям

Творці обіцяють глядачам інтенсивний емоційний досвід, зокрема усамітнення і занурення в себе. Іноді проєкти uzahvati порівнюють з сеансом психотерапії чи медитації.

Найближчий показ «S V O Ї» відбудеться 23 березня у ТРЦ DREAM berry — Fly Park.

uzahvati - перша в Україні творча команда, що працює в жанрі імерсивних проєктів. Прем’єра «SVOЇ» відбулась у 2021 році, зараз команда представляє оновлену, переосмислену версію. У репертуарі uzahvati ще 6 вистав. Творча команда базується у Києві, її вистави йдуть у багатьох містах Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-