5 нових правил у футболі. Інфографіка

5 нових правил у футболі. Інфографіка

Укрінформ

Міжнародна федерація футбольних асоціацій на зборах міжнародної ради футбольних асоціацій схвалили введення нових правил у футболі. Нові правила вступлять в силу з червня 2019 року.

Відтак Укрінформ підготував інфографіку з новими правилами.

Ненавмисна гра рукою тепер буде каратися, якщо гравець забив гол або створив гольовий момент за допомогою випадкового потрапляння м'яча в руку.

Футболіст, якого змінюють, повинен залишати поле в тому місці, де найближче до нього розташовується бічна лінія поля, більше не потрібно йти через все поле.

Скасовано правило, згідно з яким м'яч повинен залишати карний майданчик при розіграші удару від воріт, перш ніж його торкнеться захисник.

Футболістам атакуючої команди більше не можна вставати в стінку при пробитті штрафних. Вони повинні перебувати як мінімум в метрі від неї і не заважати захисникам.

Крім нових правил також отримали згоду на використання електронного та комунікаційного обладнання, компактних мобільних девайсів в технічній зоні, але виключно для тренерських і тактичних завдань або для забезпечення безпеки гравців.

Ще одним нововведенням стало використання четвертої заміни в тих випадках, коли матч переходить в додаткові 15-хвилинні тайми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-