Лауреати загальнонаціональної програми «Людина року-2018» в номінації «Підприємець року»

Лауреати загальнонаціональної програми «Людина року-2018» в номінації «Підприємець року»

Укрінформ

Андрій БІЛОУС

Генеральний директор СП ТОВ «Бітунова Україна»

Спільне австрійсько-українське підприємство «Бітунова Україна» є дочірнім підприємством STRABAG SE одного з лідерів на будівельному ринку Європи. Завдяки доступу до новітніх розробок в області виробництва і застосування бітумних емульсій, «Бітунова Україна» постійно модернізує процес виробництва і технології застосування бітумних емульсій на одному рівні з європейськими підприємствами концерну і пропонує своїм замовникам сучасні Європейські продукти за українськими цінами.

З моменту заснування «Бітунова Україна» виготовила понад 25000 тонн бітумних емульсій та влаштувала 1800 тис. М2 тонкошарового покриття за технологією MULTIMAC ™, 5100 тис. М2 поверхневих обробок на автомобільних дорогах державного значення.

Стратегічні і тактичні цілі для Вашого підприємства?: Головне потрібно вижити і залишитися на ринку, зберегти колектив і фінансову стійкість підприємства. Хотілося б отримати зростання обсягів робіт.

Головні принципи ведення бізнесу?: Для мене це порядність при взаєморозрахунках. Відсутність порядності у взаєморозрахунках вбиває можливість ведення бізнесу як такого.

Яке зайняття для Вас - найкращий відпочинок?: Моя сім'я. Ми виховуємо двох синів, Ярослава і Ростислава. Вони для мене і є найбільше щастя.

Максим КОЗИЦЬКИЙ

Директор ТОВ «Еко-Оптіма»

Ваша «Формула успіху»?: Краща робота – це високооплачуване хобі.

Ким Ви мріяли стати в дитинстві? Футбольним суддею.

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась? Стати Олімнійським чемпіоном.

Бути сьогодні успішним – це… відповідати запитам суспільства, і йти в ногу з часом.

Ваш улюблений афоризм? Якщо ви вирішили діяти – закрийте двері для сумнівів.

Кого Ви вважаєте взірцем успішного бізнесмену? Генрі Форда.

Чому Ви зайнялись саме цим видом бізнесу? Новизна галузі.

Якщо щастя не в грошах, то в чому? «Гроші - це якість проведення вільного часу».

Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я... піду на рекорд».

Кому в цьому житті Ви заздрите? Тим, хто не сумнівається у своїй правоті

Яка риса характеру – Ваш головний недолік? Запальність.

Чи є у Вас улюблена книга? «Старий і море».

З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником? Махатма Ганді.

Яке чудо світу ви би хотіли перенести до свого рідного міста? Що би воно символізувало? Вавілонська вежа, - разом і до «високої» мети, разом нам все під силу.

Якби ви відкрили нову планету, як би ви її назвали? «Манона».

Уявіть що до Вас в гості завітав Президент США з проханням показати Україну. Куди б ви його запросили на екскурсію? Карпати.

Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою? Досягнення – діти, помилка – лінивий відпочинок.

Яке зайняття для Вас - найкращий відпочинок? Подорож і цікава книжка.

Аліна СКОМОРО̀ХОВА

Генеральний директор та співвласниця ТОВ «Тін Імпекс». Співзасновник ряду підприємств з виробництва електроенергії від сонячних електростанцій, а саме: ТОВ «ЕКОТЕХНІК-ЯРМОЛИНЦІ», ТОВ «ЕКОТЕХНІК МИНЬКІВЦІ», ТОВ «Енергія Сонця-Нова Ушиця», ТОВ «ЕКОТЕХНІК-ТЕОФІПОЛЬ», ТОВ «ЕКОТЕХНІК-КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ», ТОВ «Екотехнік Хмельницький» та є директором останнього. Співзасновник і голова Благодійного фонду «Відродження Миньковецької держави». Член Правління Союзу промисловців і підприємців Хмельницької області. Співзасновник Міжнародного об’єднання жінок українок (МОЖУ). Амбасадор Міжнародної жіночої Амбасади підприємців. Партнер та співорганізатор проектів: міжнародного соціального проекту «Дитячий футбол миру», соціального проекту «Схід і Захід разом». Помічник народного депутата України. Удостоєна ордена «За трудові досягнення» ІІІ ступеня, ордена Святої Анни ІІ ступеня, Всеукраїнськими преміями «Вища проба», «Народна шана» та міжнародної нагороди бізнес-академії «Золотий меркурій» - Лідер ХХІ століття, є переможцем у номінації «Людина року – 2008» - «За піднесення авторитету краю» та «Людина року - 2010» - «Керівник» Хмельницького регіонального рейтингу популярності. Лауреат міжнаціонального рейтингу «Кращий керівник України». Кавалер-леді ордена княгині Ольги ІІІ ступеня. Переможець регіонального конкурсу Благодійна Хмельниччина 2017 у номінації «Благодійність Бізнесу».

Три головні події 2018 року за Вашою версією?: Проведення модернізації власного металургійного виробництва алюмінієвих сплавів та впровадження новітніх технологій на підприємстві, в тому числі енергозберігаючих. 2) Виступ на конференції в Європарламенті на тему: Поза геополітикою, чому ситуація з кримськими татарами має значення. 3) Організація та проведення Форуму жінок Хмельниччини за участі представників вітчизняної та закордонної еліти.

Ваш життєвий девіз? Мій життєвий девіз: «Я – жінка! Я можу!» Освіта і самоосвіта, щоденна робота над самовдосконаленням, системність у всьому, гнучкість і готовність до діалогу є основними складовими успіху у досягненні будь-якої поставленої мети!

Ким Ви мріяли стати в дитинстві? У дитинстві я мріяла стати лікарем і згодом стала та тривалий час працювала по професії.

Чи є у Вас мрія, яка поки не здійснилась? Здобуті знання дозволяють правильно збудувати стратегію втілення в життя будь-яких задумів, тому усі мої мрії завжди здійснюються! Натомість народжуються нові і, на сьогоднішній день, я дуже прагну рівності прав жінок в усіх гілках влади України.

Говорячи слово УСПІХ, який вміст ви в нього вкладаєте? Вміння перетворювати мрію в ціль та досягати її, бути важливим та приносити відчуття щастя оточуючим.

Ваш улюблений афоризм? «Якщо хочеш, щоб щось було сказано - попроси про це чоловіка; якщо хочеш, щоб щось було зроблено - попроси жінку» М. Тетчер.

Кого Ви вважаєте взірцем успішного бізнесмену? Стіва Джобса.

Чому Ви зайнялись саме цим видом бізнесу? Так склалися життєві обставини, що нова професія сама мене обрала. Погодившись на пропозицію організувати та очолити металургійне підприємство, багато читала, вчилась та переймала досвід закордонних партнерів, що дозволило досить швидко отримати високі результати та визнання як в межах України, так і на європейських ринках.

Якщо щастя не в грошах, то в чому? Однозначно, що щастя не в грошах! Щастя - це спокій в душі та мир у родині! Гроші – це поганий господар, проте відмінний слуга!

Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я… представниця «слабкої» статі, переверну світ і доведу, що нас врятує не лише краса, а і кохання, і турбота, і мир, і все те, що несе жінка у своїй небайдужій та люблячій душі».

Кому в цьому житті Ви заздрите? Птахам. Жага до високих злетів та далеких мандрів – наша з ними спільна риса!

Яка риса характеру – Ваш головний недолік? Впертість, яку вміло використовую під маскою наполегливості.

Чи є у Вас улюблена книга? Є дві абсолютно різнопланових, але однаково улюблених книги – «Віднесені вітром» Маргарет Мітчелл та «Мистецтво управління державою» Маргарет Тетчер.

З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником? Маргарет Тетчер.

Яке чудо світу ви би хотіли перенести до свого рідного міста? Що би воно символізувало? Дзвін Миру вважаю справжнім чудом нашого сучасного світу — це символ спокою, мирного життя та дружби, вічного братерства й солідарності народів. І водночас — це заклик до дії в ім'я збереження миру та життя на Землі, збереження Людини й Культури. Надзвичайно актуальне нагадування про те, якою може бути і є ціна війни.

Якби ви відкрили нову планету, як би ви її назвали? Любов.

Уявіть що до Вас в гості завітав Президент США з проханням показати Україну. Куди б ви його запросили на екскурсію? Президента США я б запросила на свою малу Батьківщину – в с. Миньківці Дунаєвецького району Хмельницької області, аби у повній мірі відчути атмосферу середовища, у якій зростає більшість українців. Це унікальне історичне місце в межах колишньої Миньковецької держави, за час існування якої вона прославилась як територія величезних змін та реформ, територія свободи, де гарно збереглися пам’ятки того часу (кінець XVIII століття).

Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою? Головним досягненням у своєму житті звичайно вважаю своїх дітей, родину, а також і другу родину – мій колектив ТОВ «Тін Імпекс» - мої однодумці, мій надійний тил, справжні професіонали. Що стосується помилок, то важко такі пригадати, оскільки життя завжди дає вибір та шанс вчасно виправити огріх!

Яке зайняття для Вас - найкращий відпочинок? Родинні подорожі і нові відкриття завжди позитивно впливають на мій емоційний стан та надихають на нові звершення і цікаві ідеї!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-