ЖК RYBALSKY: комфорт, інноваційні рішення та надійність

ЖК RYBALSKY: комфорт, інноваційні рішення та надійність

Укрінформ

RYBALSKY — це сучасний поліфункціональний район з житловими будинками та комерційними об’єктами, який будується біля Дніпра. Проектом передбачено всю необхідну інфраструктуру для комфортного життя, відпочинку, занять спортом та повноцінного розвитку дітей. Над реалізацією проекту працює девелоперська компанія SAGA Development у співпраці з фахівцями групи компаній Perfect Group. У відділі продажу надають для ознайомлення всю необхідну проектну документацію.

Знайомство з житловим районом RYBALSKY

Новий район будується на території колишньої промислової зони Рибальського півострову в Подільському районі Києва. Адреса — Набережно-Рибальська дорога, 3, 9. Найближчі станції столичного метро — «Контрактова площа», «Поштова площа» та «Почайна». Доїхати до майдану Незалежності на автомобілі можна за чверть години. Маршрутні таксі курсують від зупинки поруч із ЖК РИБАЛЬСЬКИЙ в інші райони столиці.

Рибальський Квартал включає дев’ять будинків-кварталів із закритими внутрішніми двориками, ігровими майданчиками для дітей, місцями для відпочинку та зеленими насадженнями. Перші поверхи будівель відведені під комерційні об’єкти — ресторани, кафе, студії, шоуруми, фітнес-клуби, офіси тощо.

Будівництво ведеться за монолітно-каркасною технологією, що слугує запорукою надійності конструкції. Стіни викладають із цегли. Фасад «обшивають» блоками мінеральної вати товщиною 15 см.

Великий вибір квартир

Забудовник пропонує інвесторам кілька типів житла — однокімнатні квартири в житловому комплексі Рибальський, двокімнатні, трикімнатні та чотирикімнатні квартири (є однорівневі та дворівневі варіанти). Мінімальна загальна площа квартири варіюється від 44.2 м2 до 171.91 м2. Оптимальний варіант зможуть собі підібрати як молоді пари, так і великі сім’ї з кількома дітьми.

Квартири в ЖК RYBALSKY продаються без ремонту. Вибрати можна з 90 стандартних планувань. На етапі будівництва інвестори можуть замовити перепланування житла з урахуванням власних потреб. У квартирах встановлюють великі вікна. Будинки підключають до всіх інженерних комунікацій міста.

Передові технології управління домом

У житловому районі RYBALSKY реалізована екосистема SFERA living system. Її ціль — замінити традиційний ЖКХ та зробити комунікацію між керуючою компанією і жителями максимально ефективною. За допомогою мобільного застосунку можна контролювати енерговитрати у місцях загального користування, керувати домофоном, оплачувати рахунки за комунальні послуги.

Дізнатися більше деталей про житловий район RYBALSKY можна у відділі продажу. Менеджери нададуть відповіді на запитання щодо вартості квартир та очікуваних термінів закінчення будівництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-