Гумові чохли: аналіз переваг та недоліків

Гумові чохли: аналіз переваг та недоліків

Укрінформ

Плануєте купити новий смартфон? Рекомендуємо відразу подбати про захист мобільного пристрою.

На http://technocase.dp.ua/chehly/chehly-dlya-telefonov наявні чохли на телефон наступних видів:

  • бампер;
  • накладка;
  • книжка;
  • панель і т. ін.

Для виготовлення захисних аксесуарів виробники використовують різні матеріали — починаючи з пластику і закінчуючи металом. З якої сировини вони б не були зроблені, ймовірність пошкодження телефону в чохлі вкрай мала. Однак матеріали відрізняються між собою зносостійкістю, примхливістю в догляді і іншим. У цій статті розповімо про моделі з гуми. В інтернеті є безліч інформації про силіконові і пластикові чохли. А ось про гумові позиції написано мало. Чи гідні вони вашої уваги? Розберемося далі.

Опис переваг

Гума — досить м'який матеріал з високими амортизаційними властивостями. Це означає, що телефон ніяк не вислизне з рук. Також необхідно відзначити високі захисні властивості матеріалу. Гума чудово поглинає удари, рятуючи корпус телефону від пошкоджень. Під час падіння пристрою вона «працює», як амортизатор. При одночасному використанні захисного скла смартфон залишиться цілим, а його функціональність — колишньою.

Наступна перевага — гумові чохли щільно прилягають до пристрою. Відповідно, винятковим є попадання пилу і частинок бруду в щілини, отвори, роз'єми. У продажу є аксесуари зі спеціальними заглушками. Їм властивий найвищий захист від пилу.

Оцінювання недоліків

Гумові аксесуари, на відміну від силіконових і пластикових аналогів, виглядають занадто просто. Як правило, їх роблять у вигляді однотонних накладок. Обкладинки повністю закривають задні панелі телефонів. Подібний «захист» подобається далеко не всім власникам «яблучних» пристроїв. Накладка закриває бренд і шикарний дизайн смартфонів. Можна, як варіант, обрати бампер. Однак він теж не буде підкреслювати витонченість девайса. Гумові аксесуари дуже громіздкі. Товстий шар матеріалу відчутно збільшує розміри телефону.

Особливості догляду

Чи довго гумові чохли залишаються привабливими? Все залежить від особливостей експлуатації. При дбайливому ставленні аксесуар буде виглядати як новенький протягом довгих років. Головне — не допустити появи слідів від маркера, ручок, фарб. Пористий матеріал чудово вбирає пігменти. «Витравити» їх з гуми практично неможливо. Одним вдається позбутися від забруднень за допомогою мильного розчину, іншим — ацетону. Якщо ви не готові миритися з описаними недоліками, заходьте в інтернет-магазин аксесуарів TECHNO-CASE і вибирайте гідну альтернативу гумовим чохлам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-