ПОСТАНОВА Верховної Ради України

ПОСТАНОВА Верховної Ради України

Укрінформ
Про Звернення Верховної Ради України до міжнародних організацій, парламентських асамблей, урядів та парламентів іноземних держав у зв’язку з проведенням російською федерацією незаконних виборів на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України, Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Верховна Рада України постановляє:

1. Схвалити Звернення Верховної Ради України до міжнародних організацій, парламентських асамблей, урядів та парламентів іноземних держав у зв’язку з проведенням російською федерацією незаконних виборів на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України, Автономної Республіки Крим та міста Севастополя (додається).

2. Доручити Голові Верховної Ради України забезпечити невідкладне направлення тексту Звернення до міжнародних організацій, парламентських асамблей, урядів та парламентів іноземних держав.

3. Рекомендувати комітетам Верховної Ради України, народним депутатам України - керівникам депутатських груп Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з іноземними державами та постійних делегацій Верховної Ради України у міжнародних парламентських організаціях здійснювати інформування іноземних партнерів щодо незаконності проведення російською федерацією виборів на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України, Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

4. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова Верховної Ради України Р.СТЕФАНЧУК

м. Київ

21 вересня 2023 року

№ 3387-IX

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-