«Єдині новини» взяли у ротацію дві нові відеопрограми UkrinformTV

«Єдині новини» взяли у ротацію дві нові відеопрограми UkrinformTV

Укрінформ
Минулого тижня дві програми UkrinformTV - "Станція Краматорськ" та "Влада Inside" - взяв у постійну ротацію загальнонаціональний телемарафон “Єдині новини”.

Загалом переглядів відео UkrinformTV за тиждень – 3,8 млн, у середньому – понад 540 тис щодоби, повідомляє Укрінформ у звіті про свою діяльність за тиждень.

Із 22 по 28 грудня 2023 року на україномовній версії сайту Укрінформу опубліковано 1 573 новин, 35 публікацій, 17 інтерв’ю, 11 блогів.

Також на шести іншомовних версіях сайту - англійській, іспанській, німецькій, французькій, японській та польській - опубліковано 845 новин.

Загальна відвідуваність сайту: користувачів - понад 1,9 млн, переглядів - понад 4,1 млн (на понад 2 млн більше, порівняно з попереднім тижнем), кількість взаємодій із сайтом - понад 6,7 млн (на майже 2 млн більше порівняно з попереднім тижнем).

ТОП-5 матеріалів, що набрали найбільшу кількість переглядів:

- ЗСУ знищили російський десантний корабель «Новочеркаськ» у порту Феодосії;

- Залужний про мобілізацію: Погодилися з Міноборони на 36 місяців, але є умови;

- Уряд вніс до Ради законопроєкт про мобілізацію;

- Росіяни вчора вдарили по енергетичній інфраструктурі на Чернігівщині;

- Український шлях італійської доброволиці.

За тиждень кореспонденти Укрінформу випустили 44 ексклюзивні новини. Одну з них - “Лист уряду до Мультидонорської платформи - частина системної роботи з партнерами” - активно цитували провідні закордонні медіа. Зокрема, Daily Mail та Reuters.

На основній передплатній стрічці - Єдина подієва стрічка - випущено 1 631 новину. Крім того, випущені такі медійні продукти:

- Вісник «Economic news» (англ. мова) – 5 випусків;

- Електронна розсилка «UKRINFORM DAILY DIGEST» (англ. Мова) – 5;

- Вісник «Анонси» - 10;

- Вісник «Календар» на січень – 1;

- Вісник «Єдина країна» - 24;

- Стрічка «Новини України» — 1 400.

Загальні показники щодо охоплення у соціальних мережах Укрінформу - Facebook, Х, Telegram, Instagram та Threads - за минулий тиждень - 9,95 млн, це у середньому 1,4 млн щодоби.

Щодня головна редакція Укрінформу - “Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки” здійснює моніторинг російської пропаганди та фактчекінг російських вкидів, що стає основою для інформаційних текстових та відеопродуктів. У фокусі уваги Центру за період з 22 по 28 грудня були наступні теми - як російська пропаганда насаджує власні наративи, Медведєв лякає ударом по військових базах НАТО в Україні, демілітаризація Чорноморського флоту, кому та як готуватися до мобілізації, 10 найгучніших фейків російської пропаганди у 2023 році тощо.

Читайте також: Укрінформ та Центр протидії дезінформації запускають спільний проєкт «Про війну»

У топах за переглядами на UkrinformTV за тиждень відео:

- А що у підсумках року полонених?

- Бойовий медик Лата: евакуація з лівого берега Херсонщини, мобілізація жінок, Зеленський і Залужний.

Відеопроекти Укрінформу, що вийшли за цей період:

- “Станція Краматорськ”. Гість третьої програми Костянтина і Влади Ліберових – старший бойовий медик з позивним «Лата». Євген родом з Одеси, до повномасштабного вторгнення був IT-шником, альпіністом та спелеологом, навчався в Англії та жив в багатьох країнах. Зараз він в складі бойової групи на працює на Херсонщині, де щодня рятує життя наших військових на лівому березі Дніпра.

- “Блог Ігоря Долгова”. Тема - скільки триватиме трансформація нового світоустрою, і хто стане новим центром впливу і сили.

- “Лідія Таран запитує”. За тиждень вийшло 2 відеоінтерв’ю.

Західним партнерам слід зрозуміти, що напівкроками перемогти неможливо. Частина друга інтерв’ю з Володимиром Огризком.

“Якщо республіканці підуть далі – то переговори можуть затягнутись на 2 - 3 місяці”. Інтерв’ю з Ярославом Довгополом - власним кореспондентом Укрінформ в Вашингтоні. Розмова про те, як змінюються пріоритети в політиці США, та чи фатальними є ці зміни для України.

- “Самохвалов запитує”. 2 інтерв’ю:

Хто кого: сучасні технології vs сучасна корупція. Гість у студії - заступник директора НАБУ з питань цифрового розвитку та цифрових трансформацій Денис Гюльмагомедов.

Україна в ЄС чи ЄС в Україну? Гість - народна депутатка України, заступниця голови комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики, членкиня Постійної делегації України у Парламентській асамблеї Ради Європи Євгенія Кравчук.

Читайте також: «Станція Краматорськ»: у новому випуску - про ситуацію на лівобережжі Херсонщини

- “Лещенко запитує” - Залужного виштовхнуть в політику.

Говорили про те, чи буде протистояння між військовими та політиками у 2024 році. Відеоінтерв’ю з гендиректором “Інтерфакс-Україна” Олександром Мартиненком.

Також серед нових відеопродуктів - випуски “Інформдень” та “Інфокоментар”.

За звітний період кількість підписників YouTube-канала “Ukrinform TV” зросла на 3 700. Станом на 28 грудня 2023 року – 827 тисяч.

Фотокореспонденти фотослужби Укрінформу за минулий тиждень зробили 76 фоторепортажів, опубліковано 1 650 фотографій.

У пресзалах Укрінформу за період з 22 по 28 грудня провели 14 заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-