"Мажор" Гладковський: Скоро ви дізнаєтесь, хто зліпив фейк про батька

Відео
Укрінформ
Син заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський відреагував на розслідування журналістів.

Відеовідповідь він виклав у своєму Фейсбук.

"Полотно за мною називається "зельонка", дозволяє стати автором власної програми буквально за мить. Це програма зі створення оперативної графіки дозволяє зробити будь-яку неіснуючу розмову реальною. Цікаві часи – до реальності домішують фейк і ось їх вже не відрізнити від правди", - розпочав Ігор Гладковський.

"Що це за розслідування, яке нищить мого батька та мене особисто. Три пункти, щоб пояснити все. Мета номер один – дискредитувати діючого президента Петра Порошенка під час виборчої кампанії і це головна причина появи розслідування програми "Наша гроші", - запевнив він.

Читайте також: Порошенко звільнив Гладковського

За його словами, для цього "обирають людину, пов’язану міцними робочими стосунками з державою, накривають шквальним вогнем фейків, ними нав’язується думка "команда погана, а отже і президент поганий". Гладковський-молодший переконує, що такою мішенню для фейків було обрано його батька – першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

"Тож пригадаємо, що живемо у правовій країні і можемо законно, через суд, за кожен бездоказовий факт, як вони там кажуть "виписати люлєй", а ще дуже скоро ви дізнаєтесь, хто насправді зліпив цей фейк та злив його журналістам", - заявив Ігор Гладковський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-