Міні-саміт у Брюсселі є сигналом підтримки курсу України - Порошенко

Міні-саміт у Брюсселі є сигналом підтримки курсу України - Порошенко

Фото
Укрінформ
Міні-саміт Україна-ЄС, який щойно розпочався у Брюсселі за участю Президента України Петра Порошенка та керівників Європейського Союзу, є чітким сигналом на підтримку євроінтеграційних прагнень України напередодні дуже важливих виборів 31 березня.

Про це сьогодні у Брюсселі перед початком зустрічі заявив журналістам Президент України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хотів подякувати керівництву Євросоюзу, бо міні-саміт, який зараз буде відбуватися, він є унікальним за своїм форматом. Бо ніколи Україна не зустрічалася одночасно і з Президентом Європейської Ради, і з Президентом Європейської Комісії, і з Президентом Європейського парламенту, з віце-президентами, членами Єврокомісії, з якими ми маємо дуже щільний порядок денний», - зазначив Президент України.

Він зауважив, що цей міні-саміт є унікальним по часу, тому що відбувається за 10 днів до виборів.

Читайте також: Порошенко розпочав робочий візит Брюсселя

«Це є абсолютно чіткий формат підтримки. Не просто підтримки Порошенку, а підтримки України, наших євроінтеграційних прагнень. Україна зараз потребує цієї підтримки. Зараз час є визначальним для майбутнього України. Або Україна продовжить розвиток своїм українським шляхом, продовжить інтеграцію до ЄС та НАТО, буде ставити на порядок денний питання щодо відповідності критеріям наступного членства, або не виключено можливий розворот», - наголосив Порошенко.

Фото: прес-служба Президента України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-