Стефанчук прибув до Праги для участі у Конференції спікерів парламентів ЄС

Стефанчук прибув до Праги для участі у Конференції спікерів парламентів ЄС

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук прибув до Праги для участі у Конференції спікерів парламентів Європейського Союзу.

Як передає Укрінформ, про це Стефанчук написав у Фейсбуці.

“Прага. Цими днями — з робочим візитом у Чеській Республіці. Попереду — участь у Конференції спікерів парламентів ЄС. Матиму ряд двосторонніх зустрічей з очільниками парламентів, у фокусі уваги яких — Україна, протидія російській агресії, наш шлях до повноправного членства в ЄС та наше євроатлантичне майбутнє!”, — написав він.

Читайте також: Руслан Стефанчук, Голова Верховної Ради

Стефанчук вже зустрівся із головою Сенату Парламенту Чеської Республіки Мілошем Вистрчілом. Голова ВРУ, подякував Чехії за послідовну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України.

Він нагадав, що указом Президента України Володимира Зеленського голова Сенату Чехії нагороджений орденом князя Ярослава Мудрого ІІ ступеня. “Для мене є великою честю вручити цю нагороду шановному колезі й справжньому другу України”, - підкреслив він.

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук візьме участь у саміті голів парламентів країн-членів Європейського Союзу та країн-кандидатів на членство в ЄС, який відбудеться в Празі (Чехія).

Фото: Руслан Стефанчук, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-