Лещенко: Заяви Медведєва засвідчують, що кінцева мета Росії - знищити Україну

Лещенко: Заяви Медведєва засвідчують, що кінцева мета Росії - знищити Україну

Укрінформ
Чергові заяви заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва засвідчили, що кінцевою метою країни-агресорки залишається знищення України.

Про це заявив радник керівника Офісу Президента Сергій Лещенко на брифінгу, передає Укрінформ.

«Заяви Медведєва ще раз підтверджують, що кінцева мета Росії – знищення України, знищення української державності», – заявив він.

Лещенко нагадав, що під час федерального марафону «Знання. Перші» Медведєв заявив, ніби території на обох берегах Дніпра є «невід'ємною частиною Росії», називав Україну «Малоросією» та «державою, яка не відбулася», а її громадян - «рабами Європи».

Читайте також: Речник ЄС потролив Медведєва через погрози «захопити Київ і Одесу»

«Словниковий запас Медведєва нагадує словниковий запас людини, яка має низькі соціальні стандарти, а можливо, взагалі користується послугами копірайтера, який черпає своє натхнення від асоціальних елементів суспільства», - прокоментував радник керівника ОП.

Як повідомлялося, в ISW звернули увагу на використання Медведєвим риторики часів сталінських чисток. Він, зокрема, заявив, що українці, які перебувають на тимчасово окупованих територіях та «шкодять РФ», мають бути вислані до сибірських таборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-