Україна запропонувала Домінікані приєднатися до Формули миру

Україна запропонувала Домінікані приєднатися до Формули миру

Фото
Укрінформ
Заступниця міністра закордонних справ Ірина Боровець під час розмови з послом Домініканської Республіки в ФРН, за сумісництвом в Україні, Франсіско Карабайо Нунєсом запропонувала Домінікані приєднатися до реалізації української Формули миру.

Про це йшлося під час відеозустрічі дипломатів, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу МЗС.

Заступниця міністра висловила вдячність домініканській стороні за послідовну підтримку України в рамках ООН та інших міжнародних організацій у контексті протидії російській агресії проти нашої держави.

"Особливу увагу заступниця глави МЗС присвятила ініційованій Президентом України Володимиром Зеленським Формулі миру, запропонувавши домініканській стороні приєднатися до реалізації цієї важливої для України ініціативи", - поінформували у зовнішньополітичному відомстві.

Читайте також: Зеленський закликав усі нації світу взяти участь у Глобальному саміті миру

Сторони обговорили шляхи активізації політичного діалогу між двома країнами, а також двосторонні контакти високого рівня на найближчу перспективу.

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що продовжує діалог із Китаєм з метою залучити його до участі в майбутньому Саміті глобального миру у Швейцарії.

Фото: МЗС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-