Безпековий комітет ВР завершив розгляд поправок до законопроєкту про мобілізацію

Безпековий комітет ВР завершив розгляд поправок до законопроєкту про мобілізацію

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки завершив розгляд правок до законопроєкту про мобілізацію.

Про це повідомив голова комітету Олександр Завітневич у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Комітет завершив розгляд усіх 4269 поправок до законопроєкту про мобілізацію... Тепер разом із колегами додатково опрацюємо комітетські поправки, і буде сформовано фінальну порівняльну таблицю. Далі - таблиця буде передана до Головного юридичного управління Ради, після отримання висновку якого законопроєкт буде розглянуто в залі парламенту", - написав народний депутат.

За його словами, у засіданнях комітету брали участь представники профільних міністерств та відомств, а також депутати - автори відповідних правок. "Розгляд пропозицій часто супроводжувався дискусіями, вимагав значного часу для узгодження позицій тих, хто виступав за, і тих, хто наводив аргументи проти", - зазначив Завітневич, додавши, що "градус дискусій інколи був максимальний".

Читайте також: Міноборони назвало основні пункти законопроєкту про мобілізацію

Проте він вдячний усім учасникам засідань, які усвідомлюють напруженість та складність ситуації у країні, важливість компромісів задля консолідації суспільства і заради Перемоги.

"Сподіваюся, що така ж атмосфера буде у сесійній залі і депутати підтримають законопроєкт", - наголосив голова комітету.

Як повідомлялося, 7 лютого Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку» (№10449).

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки розпочав напрацювання до другого читання документа 27 лютого.

Фото: Фейсбук Олександр Завітневич

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-