Мінвідновлення звітувало перед депутатами за проведену торік роботу

Мінвідновлення звітувало перед депутатами за проведену торік роботу

Фото
Укрінформ
Комітет ВР з питань транспорту та інфраструктури провів робочу зустріч з керівництвом Міністерства з розвитку громад, територій та інфраструктури в рамках щорічного звіту про підсумки роботи.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба міністерства, передає Укрінформ.

Серед розглянутих питань, зокрема, йшлося про збільшення показників експорту через порти Великої Одеси та Дунайський портовий кластер, посилення експортних потужностей Укрзалізниці та модернізація рухомого складу, розширення мережі міжнародних пунктів пропуску та лібералізація правил вантажних перевезень з ЄС та країнами-партнерами.

Учасники зустрічі обговорили також питання підтримки авіаційної інфраструктури у робочому стані та забезпечення необхідної кваліфікації персоналу, відновлення та захист обʼєктів критичної інфраструктури, а також міжнародна фінансова співпраця й підтримка України з боку партнерів.

Наголошується, що у найближчі тижні за кожним напрямком відбудуться детальні обговорення в робочому порядку.

Читайте також: єВідновлення: нове житло вже отримали понад 2 тисячі родин

Як повідомлялося, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України домовилось із Міністерством транспорту і морських справ Чорногорії про лібералізацію всіх вантажних перевезень між країнами з 1 червня 2024 року.

Фото: Мінвідновлення / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-