Україна обговорила з Італією пріоритети її цьогорічного головування в G7

Україна обговорила з Італією пріоритети її цьогорічного головування в G7

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак обговорив із генеральною директоркою Департаменту розвідки та безпеки Італії, шерпа Італії в «Групі семи» та «Групі двадцяти» Елізабеттою Беллоні підготовку до інавгураційного саміту миру в Швейцарії та саміт G7, що відбудеться в Апулії 13–15 червня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ОП.

«Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів розмову з генеральною директоркою Департаменту розвідки та безпеки Італії, шерпа Італії в «Групі семи» та «Групі двадцяти» Елізабеттою Беллоні. Співрозмовники обговорили пріоритети цьогорічного головування Італійської Республіки в «Групі семи», зокрема саміт G7, що відбудеться в Апулії 13–15 червня», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, керівник ОП поінформував про підготовку до інавгураційного саміту миру, який разом організовують Україна та Швейцарія. Окрему увагу Єрмак та Беллоні приділили питанню механізму використання заморожених російських активів на відбудову України.

Читайте також: На конференції у Швейцарії світ має показати, яким бачить завершення війни в Україні - Боррель

Як повідомляв Укрінформ, міністр економіки та фінансів Італії Джанкарло Джорджетті заявив у четвер, що міністри "Групи семи" під час зібрання у межах зустрічей Міжнародного валютного фонду підтвердили "повну, упевнену підтримку України".

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-