Єрмак і Сіярто домовилися про двосторонню зустріч наступного тижня

Єрмак і Сіярто домовилися про двосторонню зустріч наступного тижня

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак та міністр закордонних справ і зовнішньої торгівлі Угорщини Петер Сіярто телефоном домовилися про двосторонню зустріч наступного тижня.

Про це інформує пресслужба ОП, передає Укрінформ.

«У межах постійного діалогу керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з міністром закордонних справ і зовнішньої торгівлі Угорщини Петером Сіярто.

Співрозмовники відзначили прогрес із ключових питань українсько-угорських відносин і домовилися про двосторонню зустріч наступного тижня, а після неї - про телефонну розмову для оцінки результатів і планування подальших кроків», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, Єрмак і Сіярто наголосили, що «двостороння комунікація відбувається за планом».

Пресслужба ОП інформує, що керівник Офісу Президента України та міністр закордонних справ Угорщини також домовилися продовжити докладати спільних зусиль з метою сприяння проведенню найближчим часом зустрічі Президента України та Прем'єр-міністра Угорщини.

Читайте також: Кулеба і Сійярто провели тривалу зустріч у Брюсселі

Як повідомлялося, раніше глава МЗС Польщі Радослав Сікорський в ефірі TVN24 заявив, що Угорщина блокує надання Польщі з європейського бюджету 450 млн євро компенсації за надану раніше Україні зброю. Відтак, це ускладнює передачу Варшавою Києву чергових пакетів військової допомоги.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-