Зеленському передали запрошення на кліматичний саміт СОР-29

Зеленському передали запрошення на кліматичний саміт СОР-29

Укрінформ
Посол Азербайджану в Україні Сеймур Мардалієв передав адресоване Президенту Володимиру Зеленському запрошення взяти участь у Конференції ООН зі зміни клімату 2024 – СОР-29, яка проводитиметься в Азербайджані.

Про це повідомило Міністерство закордонних справ за підсумками зустрічі першого заступника міністра закордонних справ України Андрія Сибіги з послом Азербайджанської Республіки в Україні Сеймуром Мардалієвим, передає Укрінформ.

«Посол Сеймур Мардалієв передав запрошення Президента Азербайджанської Республіки Ільхама Алієва, адресоване Президенту України Володимиру Зеленському, взяти участь у Конференції ООН зі зміни клімату 2024 – СОР-29, яка буде проводитися в Азербайджані», - зазначається у повідомленні.

Співрозмовники обговорили широкий спектр питань двостороннього співробітництва, підтвердили взаємну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України та Азербайджану.

Окрему увагу було приділено участі Азербайджану у Формулі миру, зокрема Глобальному саміту миру.

Читайте також: У МЗС обговорили долучення Азербайджану до Глобального саміту миру

Як повідомляв Укрінформ, Президенти України та Азербайджану Володимир Зеленський та Ільхам Алієв провели переговори на полях Мюнхенської конференції з безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-