Американська допомога має велике значення: Стефанчук і Шмигаль подякували США

Американська допомога має велике значення: Стефанчук і Шмигаль подякували США

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що американська допомога має велике значення у складний для України час.

Як передає Укрінформ, про це Стефанчук написав у Фейсбуці.

«Від імені Верховної Ради України хочу висловити слова щирої вдячності Президенту США Джозефу Байдену за невідкладне підписання закону, що передбачає допомогу Україні. Ця допомога має велике значення у такий складний для нас час», - зазначив Стефанчук.

За його словами, Україна високо цінує рішучу й послідовну позицію Адміністрації США, двопартійну й двопалатну підтримку Конгресу США та солідарність усього американського народу.

«Україна сьогодні продовжує протистояння російській агресії, захищаючи свою землю від ворога. І український народ має волю та рішучість боротися за своє вільне майбутнє», - наголосив Стефанчук.

Водночас Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль очікує, що американська техніка опиниться на полі бою якнайшвидше.

Читайте також: Зеленський - про допомогу від США: Україна робитиме все, щоб компенсувати пів року

«Президент США Джо Байден підписав закон, який передбачає майже 61 млрд доларів для України. У Білому домі пообіцяли вже цього тижня відновити постачання озброєння нашій державі. Це надзвичайно важливий сигнал підтримки, який був необхідний українським воїнам», - написав Шмигаль у Фейсбуці.

За його словами, українська влада очікує, що американська техніка опиниться на полі бою якнайшвидше.

«Дякуємо Адміністрації Президента та Конгресу Сполучених Штатів за це позитивне рішення. Розраховуємо, що США й надалі залишатимуться «потужним арсеналом демократії», - підкреслив Шмигаль.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Президент США Джо Байден затвердив своїм підписом закон H.R. 815 про додаткове фінансування потреб національної безпеки, який містить понад $60 мільярдів на підтримку України.

Як повідомляв Укрінформ, Президент США Джо Байден затвердив своїм підписом закон H.R. 815 про додаткове фінансування потреб національної безпеки, який містить понад $60 мільярдів на підтримку України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-