Ukraine International Cup-2019. Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики

Ukraine International Cup-2019. Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики

Укрінформ
19 березня 12:00 - Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики Ukraine International Cup-2019

Організатор: Стелла Захарова.

Учасники: Стелла Захарова - олімпійська чемпіонка, організатор «Міжнародного турніру зі спортивної гімнастики Ukraine International Cup-2019»; Геннадій Сартинський - головний тренер збірної України та тренер олімпійського чемпіона Олега Верняєва; Андрій Береговий  - головний тренер збірної команди України; Вікторія Іваненко - гімнастка; Антон Смирнов - гімнаст.

Підсумкові матеріали:

Гімнасти з 20 країн приїдуть до Києва на турнір Стелли Захарової

30-31 березня у київському Палаці спорту відбудеться 17-ий міжнародний турнір зі спортивної гімнастики Ukraine International Cup-2019, організатором якого є олімпійська чемпіонка Стелла Захарова.

Нинішнього року на ці престижні змагання, які включені до календарного плану Міжнародної федерації гімнастики (FIG), приїдуть представники 20-ти країн, розповіла на прес-конференції в Укрінформі Стелла Захарова.

"У цей нелегкий час нам вдалося залучити до виступів на українському помості кращих гімнастів з усіх континентів. Турнір, який проходить за підтримки Мінмолодьспорту та Київської міськдержадміністрації, продовжує традиції української школи гімнастики. Наша команда організаторів намагається виконувати свою роботу максимально добре, зокрема й для того, аби показати високий рівень проведення спортивних заходів в Україні. Цього разу до Київа приїдуть близько 140 спортсменів з таких гімнастичних держав, як Австралія, Ізраїль, Польща, Франція, Туреччина, Грузія, Хорватія, Данія, Фінляндія та інших", - зазначила Захарова.

Вона уточнила, що змагання проходитимуть на рівні ніціональніх збірних, а також юніорів. Загалом будуть розіграні по 24 комплекти медалей.

Крім того, Захарова зазначила, що київські старти стануть генеральною репетицією для гімнастів перед важливими міжнародними стартами.

"Для гімнастів усіх країн турнір Ukraine International Cup-2019 є дуже корисним. Він стане для зірок гімнастики своєрідною генеральною репетицією напередодні важливих міжнародних стартів. Національні команди перевірять себе на київському помості перед квітневим чемпіонатом Європи зі спортивної гімнастики у польському місті Щецін, юніори - перед світовою першістю в Угорщині", - підкреслила олімпійська чемпіонка.

Головний тренер жіночої збірної України зі спортивної гімнастики Андрій Береговий зазначив, що наша команда буде представлена на турнірі Стелли Захарової основним складом.

"За українську збірну у Києві виступатимуть перші номери, які потім захищатимуть честь країни на чемпіонатах у Польщі та Угорщині", - зазначив наставник.

Додамо, що в різні роки у змаганнях Кубка Стелли Захарової (Ukraine International Cup) брали участь чимало призерів Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи. Кубок став поштовхом успішної кар'єри, зокрема, для Валерія Гончарова, Анни Павлової, Аліни Козіч, Мірабелли Ахуну, Романа Зозулі та інших.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-